ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η μεγαλύτερη κτηνιατρική μονάδα υγείας στην Ελλάδα, με πλήρη στελέχωση όλων των ειδικοτήτων.

Το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων λειτουργεί από το 2007 και αποτελεί καρπό της προσπάθειας ομάδας κτηνιάτρων με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη κλινική εμπειρία και ένα κοινό όραμα: την ολοκληρωμένη και συνεχή μέριμνα της υγείας των κατοικίδιων, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέλος της κάθε οικογένειας.

Το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων είναι μια πρότυπη κτηνιατρική μονάδα μικρών ζώων, με σκοπό την παροχή υψηλών προδιαγραφών κτηνιατρικών υπηρεσιών, η οποία φιλοδοξεί να εισάγει και να λειτουργήσει με μια νέα, σύγχρονη αντίληψη-περισσότερο ανθρώπινη-στη σχέση με τον κηδεμόνα και τον τετράποδο φίλο του.

Στην εποχή μας η ευαισθησία στο τρόπο ενημέρωσης των κηδεμόνων είναι πλέον δεδομένη , οι εξελίξεις στην κτηνιατρική κλινική πράξη είναι ραγδαίες, ενώ παράλληλα τα κατοικίδια ζώα, λόγω της αύξησης του μέσου όρου ζωής τους, προσβάλλονται συχνότερα από νεοπλασματικά νοσήματα, ορμονικές διαταραχές ή διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ατυχημάτων κλπ.
Εδώ αντιμετωπίζονται όλα τα σύνθετα ή μη περιστατικά από μια ομάδα 20 κτηνιάτρων καθώς και συνεργάτες Καθηγητές της Κτηνιατρικής Σχολής κατόπιν ραντεβού.

Όλοι στην οικογένεια του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων- το διοικητικό προσωπικό και οι κτηνίατροι- εργάζονται αφοσιωμένοι σε ένα στόχο: τη βελτίωση της ζωής κάθε κατοικιδίου. Ειδικά του δικού σας.

1. ΟΡΑΜΑ

Η ολοκληρωμένη και συνεχή μέριμνα της υγείας των κατοικιδίων.

2. ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Εδώ αντιμετωπίζονται όλα τα σύνθετα ή μη περιστατικά από μια ομάδα 20 κτηνιάτρων καθώς και από συνεργάτες Καθηγητές της Κτηνιατρικής Σχολής κατόπιν ραντεβού.

απ

3. ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΥΡΟΣ

Νέα, σύγχρονη αντίληψη – περισσότερο ανθρώπινη – στη σχέση με τον κηδεμόνα και τον τετράποδο φίλο του.

4. 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. παρέχει κτηνιατρικές υπηρεσίες όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου (Κυριακές και Αργίες).

Tηλ: 210-66 40 552-553

0 ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

0 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Στόχος μας η βελτίωση της ζωής κάθε κατοικιδίου. Ειδικά του δικού σας.

Σκοπός του νοσοκομείου μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου κτηνιατρικές υπηρεσίες με βάση τα πρότυπα του εξωτερικού, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες του ασθενούς κατοικίδιου όσο και του κηδεμόνα του που το αγαπά και τo φροντίζει.

Βασικός μας στόχος στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων είναι να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μικρούς ασθενείς μας, με το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες κατά περίπτωση υπηρεσίες, οι οποίες δεν υπολείπονται από τις αντίστοιχες ιατρικές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
istockphoto 638142524 612x612 1

24ωρη εφημερία για τα επείγοντα περιστατικά

Κατά τη διάρκεια της εφημερίας διενεργούνται όλες οι ιατρικές πράξεις και εξετάσεις που κρίνονται απαραίτητες για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ενώ παρέχεται 24ωρη παρακολούθηση των ασθενών ζώων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Εφόσον το περιστατικό έχει παραπεμφθεί από κτηνίατρο, αυτός ενημερώνεται σχετικά.

Παροχή εξειδικευμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών

Για εξειδικευμένα παθολογικά και δερματολογικά περιστατικά συνεργαζόμαστε και με έμπειρους Καθηγητές της Κτηνιατρικής Σχολής.

Η καλύτερη δυνατή φροντίδα στους μικρούς μας φίλους.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου κτηνιατρικές υπηρεσίες με βάση τα πρότυπα του εξωτερικού, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες του ασθενούς κατοικίδιου όσο και του κηδεμόνα του που το αγαπά και τo φροντίζει. Η φιλοδοξία μας είναι να εισάγουμε μια νέα, σύγχρονη αντίληψη - περισσότερο ανθρώπινη - στη σχέση με τον πελάτη και το ασθενές ζώο του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο